Segítség! Miért érzem 40 évesen néha hatvannak magam?

FŐOLDAL

 

Neked is ki akar ugrani a szíved, ha fel kell vonszolnod magad a negyedik emeletre?

 

Elgondolkodtató, hogy honfitársaink 75%-a azért hal meg értelmetlenül fiatalon, mert keveset mozog és válogatás nélkül mindent megeszik… Vagyis nem közvetlenül a betegség a halál oka, hanem a betegséget kiváltó tényezőkre kellene jobban figyelni.

 

Vajon kinek a hibája, hogy a magyarok idő előtt meghalnak?
Magyarország az EU 25 tagországának rangsorában a 22. helyen áll a halálozási statisztikákban. Szerinted mi lehet az oka, hogy míg Japánban 85 év az átlagéletkor, addig nálunk 68?

Hiszen a legtöbben tudjuk, hogy néha kell egy kis vitamin, az emberek többsége szed multivitamint, megfázáskor nyúl a C-vitamin után.

 

Mégsincs rendben valami! 

 

Ki a felelős? A politikusok? Az egészségügy? A gyógyszeripar, vagy netán a multik? Esetleg Te magad?!

 

Előbb-utóbb Te is bekerülsz a halálozási statisztikába – de nem mindegy, hogy mikor!

 

Vérfagyasztó, hogy a magyarok 75%-a táplálkozással és életmóddal összefüggő betegségekbe hal bele. Vajon ha ilyen sokan megmenekülhetnének a halál fagyos karmai közül, akkor miért nem teszik?

 

Magyarországon a szív- és érrendszeri betegségek és a rosszindulatú daganatok az összes halálozás mintegy háromnegyed részéért felelősek. Ezek pedig az esetek többségében nem örökletes betegségek, és nem is véletlen balesetek.

Hosszú évtizedek nemtörődömsége kell ahhoz, hogy valaki ilyen értelmetlen halált haljon. Pedig olyan ismert tünetekről van szó, mint magas vérzsír szint, vagy magas vérnyomás.

 

Megdöbbentő, hogy mindenki azt hiszi, hogy csak a gyerekkori osztálytársával fordulhat elő, hogy "idő előtt" meghal…

 

A rossz egészségi állapot egyik oka a mozgáshiány, hiszen átlagosan csak napi tíz percet sportolunk. A másik ok az egészségtelen étrend, a borzasztó táplálkozási szokások.

Sajnos a média nem könnyíti meg a dolgunkat, mert elárasztanak minket az egészségtelen kacatok reklámjainak tömegével. Ha figyelembe vesszük, hogy a magyarok napi 4-5 órát tévénézéssel töltenek, akkor nem is csoda, hogy olyan korán halunk…

 

Mit lát a tévében, aki hagyja, hogy hülyítse a média?

 

Szereted a gyereked? Nem kell vele kirándulni, társasozni! Arra semmi szüksége. Ehelyett kényeztesd őt csokival, kakaóval.

A tévénézés élvezhetetlen chips és alkohol nélkül: együnk ebből is egy kicsit. Ha pedig fiatalosak vagyunk, akkor jöhet egy Cola Light is. Igaz, hogy kutatók és kémaiai laborok szerint idegmérgekből és potenciálisan rákkeltő anyagokból kevert koktél, de brutális összegeket költenek reklámra...

Gondolj bele: amíg egészséges vagy, sok célod van. Amikor megbetegszel, csak egy célod lesz: újra egészséges szeretnél lenni. Neked hány és milyen céljaid vannak?

 

Ismerd meg a halál 100 arcát!

 

Csatlakozz Te is a Túlélőklubhoz,
és kerüld el, hogy Te is egy
statisztikai átlagot romboló szomorú adat legyél!

 

Még ki akar egészségesen megöregedni?

Elrettentő tények, melyeket neked is tudnod kellene a magyarok egészségi állapotáról (azaz ilyen információkat osztunk meg a Túlélőklub tagjaival):

1.    Dán kutatások a fájdalomcsillapítók hatásáról
2.    10 év, mire az erek regenerálódnak a dohányzás után
3.    A legegészségtelenebb ételeink
4.    Amiről nem beszélnek a kóla reklámokban…
5.    Halált hozó chipsek
6.    Gyilkos édesítőszerek
7.    Mi köze az epres joghurtnak a fűrészporhoz?

És ez csak 7 koporsószög, amit a legtöbb magyar saját kezűleg ver bele a saját koporsójába. Sajnos van még több száz étel a rágógumitól kezdve, a ketchupon át, egészen a gyorslevesig, amivel napi szinten milliók mérgezik magukat…

Ha szeretnél egy egészségesebb életet, akkor az eltitkolt információkat megosztjuk veled is!

Nézz szembe az igazsággal: ha egészséges, hosszú életet akarsz élni, akkor meg kell ismerned a tényeket, és ki kell zárnod az életedből a mérgeket!

Ne hagyd, hogy a tudatlanságod vigyen a sírba!
Ugye Te ott leszel a gyereked mellett, amikor majd nagy döntések előtt áll, és nem a sírodnál fog veled beszélgetni?

 

Egészségtől duzzadó nyugdíjasként akarok megöregedni!
Kérem a tanulmányt és csatlakozom
a Túlélőklubhoz most!